O nouă cooperare va permite în curând tipărirea cărții „Contactul Ra” în limba Română

În urmă cu câteva săptămâni a fost inițiată, ca un dar ceresc, o nouă colaborare între traducătorul român al Contactului Ra, Horia Popan, L/L Research și „Das Gesetz des Ein-Verlag”. Această nouă colaborare este inițiată într-un moment care coincide cu  a șaptea aniversare a editurii germane.

Horia, având domiciliul în Canada, a tradus în limba Română, nu doar cele două volume ale Contactului Ra, ci și numeroase sesiuni de „channeling” din vasta librărie, pusă la dispoziție gratuit, de organizația non-profit L/L Research. 

Pentru mai bine de 50 de ani L/L Research a recepționat, transcris și distribuit gratuit peste 1600 de sesiuni de channeling facilitând: evoluția spirituală, introspecția psihologică, serviciul în beneficiul altora și echilibrarea/vindecarea energetică.  

Toate traducerile în limba română sunt deja disponibile gratuit pe site-ul (nou) al organizației L/L Research care poate fi accesat la adresa: www.llresearch.org/ro/welcome.

Editura „Das Gesetz des Einen-Verlag” va include acum în programul său publicarea traducerilor în limba română, în colaborare cu Horia Popan și L/L Research.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s