L/L Research World Peace Meditation sâmbătă, 26 februarie 2022, ora 15:00

Având în vedere actele de război izbucnite în Ucraina, L/L Research vă invită la o meditație Gaia pentru pacea mondială sâmbătă, la ora 3:00 p.m.:

După cum sunt sigur că știți, Rusia a invadat Ucraina în această dimineață. Indiferent de atitudinea cuiva față de mlaștina distorsiunii planetare, este incontestabil că războiul este o tragedie care aduce suferință, tristețe și separare. Am dori să-i invităm pe toți cei care iubesc pacea și armonia să ni se alăture la L/L Research pentru o meditație pentru pacea mondială, care începe sâmbătă, 26 februarie, la 15:00 GMT și va dura cincisprezece minute.

Prin intenția noastră comună, oriunde ne-am afla pe planeta noastră iubită, ne vom conecta unii cu alții. În acest timp, cerem tuturor participanților să trimită dragoste, lumină și energii vindecătoare regiunii ucrainene și oamenilor săi. Încheiem meditația cu rugăciunea noastră pentru Gaia, Mama noastră Pământ și poporul ei:

Venim în numele iubirii și ne deschidem inimile, mințile și sufletele pentru a trimite dragoste, lumină și energii vindecătoare Mamei Pământ, în timp ce ea aduce la iveală un Pământ Nou de a patra densitate. Cerem ca iubirea infinită, lumina și energiile vindecătoare ale Creatorului Unic Infinit să vindece inimile tuturor sufletelor de pe pământ care suferă în această seară. Fie ca toate sufletele de pe pământ să simtă iubirea, lumina și energiile noastre vindecătoare în inimile, mințile și sufletele lor. Amin.

Pentru oricine este interesat de o scurtă vizualizare a Mamei noastre Pământ care încearcă să vindece dizarmonia din cadrul populației sale, oferim acest link: https://youtu.be/BK41PdEvI5Y.

Oriunde v-ați afla, sunteți întotdeauna invitați să vă conectați energiile în fiecare zi pentru a vindeca planeta noastră prin meditația noastră regulată Gaia.

Publicitate