Dacă unul este iluminat, nu sunt toți luminați?

2.1 INTERVIEVATOR Cred că există destui oameni care ar înțelege ce spuneți și ar fi interesați în această informație, pentru ca noi să publicăm o carte care să conțină aceste sesiuni. Mă întreb dacă ați fi de acord cu acest lucru? Dacă sunteți de acord cu ideea, cred că ar fi binevenită o introducere informativă legată de Ra.

RA Sunt Ra. Motivul pentru care am contactat acest grup este posibilitatea comunicării, unu la unu, cu un nivel de neînțelegere acceptabil, care să nu influențeze înțelesul fundamental al ideilor. Sunt puțini cei care vor înțelege, fără deformări majore, ceea ce transmitem prin acest complex minte/corp/spirit.

Dacă doriți să împărtășiți mesajele noastre altora, credem că trebuie să vă reglați și cristalizați modelele proprii de vibrație în cadrul experienței pe care o numiți viață. Dacă cineva este iluminat nu sunt oare toți iluminați? Prin urmare, noi suntem de acord să vorbim din orice motiv pe care îl considerați util. A preda/învăța este unul dintre cele mai fundamentale aspecte ale Legii lui Unu.

Publicitate