Principiul vindecării cu cristale

2.3 INTERVIEVATOR Suntem foarte interesați în întreaga poveste, și de asemenea interesați să discutăm foarte în detaliu Legea lui Unu. Voi pune câteva întrebări care ar putea fi direct legate de Legea lui Unu. Înainte de a fi distribuit pământenilor, cred însă că acest material trebuie analizat în detaliu pentru a fi prezentat în formă optimă ca metodă de predare/învățare.

Ați vorbit de vindecarea cu cristale. Un lucru care doresc să îl menționez este că atunci când instrumentul obosește dorim să întrerupem comunicarea, și să o reîncepem în altă zi, după ce instrumentul se reface. Dacă instrumentul este în formă bună în acest moment aș dori să avem o scurtă discuție despre vindecarea cu cristale pe care ați menționat-o.

RA Sunt Ra. Principiul vindecării cu cristale este bazat pe înțelegerea naturii ierarhice a structurii acestei iluzii în care este plasat corpul fizic. Există cristale care acționează asupra energiilor care intră în corpul spiritual; sunt cristale care acționează asupra deformărilor spiritului și minții; există cristale care balansează distorsiunile între minte și corp. Toate acest cristale vindecătoare sunt încărcate din surse energetice purificate. Fără relativa cristalizare a vindecătorului care lucrează cu acel cristal, cristalul nu va fi încărcat corespunzător.

Un alt aspect important este aliniamentul corespunzător al vindecătorului cu câmpurile energetice ale planetei Pământ și cu fluxurile holistice sau cosmice care pătrund în aura planetară, în așa fel încât formele (piramidală, sau orice altă formă care amplifică aceste fluxuri) de proporție corectă și amplasamentul corect în interiorul acelor forme, să fie de ajutor în echilibrarea energetică. 

Să enumerăm cristale care pot fi folosite ar fi extenuant pentru acest instrument, dar puteți întreba despre acest subiect într-o altă sesiune. Partea delicată a alegerii cristalului potrivit este foarte importantă. Adevărul este că o structură cristalină, cum este diamantul sau rubinul, poate fi folosită de către o sursă energetică purificată în aproape orice aplicație, după ce cristalul este încărcat cu iubirea/lumina Unității.

Acest lucru însă cere inițiere și nu au fost niciodată prea numeroși cei care au perseverat suficient pentru a trece prin încercările grele cauzate de inițiere.

Putem oferi altă informație despre acest subiect sau despre oricare altul?

Publicitate