Scopurile piramidelor

2.4 INTERVIEVATOR Ați menționat că piramidele au fost rezultatul acestui proces. Ați putea detalia puțin răspunsul următoarei întrebări: Ați fost voi, cei care au construit piramidele și care a fost scopul construirii lor?

RA Sunt Ra. Piramidele mai mari au fost construite prin abilitatea noastră de a folosi forțele Unității. Pietrele sunt vii. Acest lucru nu a fost înțeles de complexele minte/corp/spirit ale civilizației voastre.

Piramidele au avut două scopuri:

În primul rând, au avut scopul de a asigura un loc corespunzător, din punct de vedere al orientării spațiale, pentru cei ce doreau să fie surse purificate sau inițiate ale Legii lui Unu.

În al doilea rând, am dorit să ghidăm îndeaproape dezvoltarea inițiaților care încercau să ajute vindecarea pământenilor și a planetei. Piramidă după piramidă, (fiecare încărcată de inițiați folosind cristale) au fost proiectate să echilibreze energiile Creației Unice, penetrând aura planetei, și multele distorsiuni planetare cauzate, în principal, de pământeni. Prin acest efort am reușit continuarea muncii începute de frații noștri din Confederație, care au construit alte structuri purtătoare de cristal, închizând astfel cercul de echilibrare creat de acestea pe suprafața pământului.

Acest instrument începe să piardă energie. Vă rugăm să mai adresați o singură întrebare înainte de a termina comunicarea pentru acest timp/spațiu.

Publicitate