Cum s-au mutat blocurile piramidei?

3.8 INTERVIEVATOR Cum au fost mișcate blocurile de piatră?

RA Sunt Ra. Trebuie să vă imaginați activitatea în mediul în care se desfășoară. Energia este, deși finită, destul de mare, comparată fiind cu înțelegerea pământenilor. Acest fapt este bine cunoscut pământenilor dar ignorat.

Această energie este inteligentă. Este ierarhică. Întocmai cum complexul minte/corp/spirit este parte a unei ierarhi de vehicule (corpuri), și prin urmare reține forma, câmpul și inteligența fiecărui corp (vehicul) inteligent și balansat pe măsură ce urcă în ierarhie, la fel face fiecare atom al unei asemenea pietre.

Cu această conexiune făcută se poate da o comandă. Această inteligență a pietrei veșnice comunică vehiculului fizic, și acea separare și deplasare care este dorită este astfel îndeplinită prin mutarea câmpului energetic al rocii din finit în infinit.

Astfel, ceea ce este cerut este îndeplinit datorită cooperării înțelegerii infinite a Creatorului locuind în roca vie. Acesta este mecanismul prin care sunt îndeplinite multe lucruri care nu sunt supuse mijloacelor voastre actuale de analiză fizică a acțiunii la distanță.

Publicitate